Centro Sávila

Renovation Photos

Before Renovation 2010

 

Interior Prior to Painting and Replacing Metal Frame Windows

Kitchen Area- Before

The building was wrapped in 2 inch hard insulation and metal frame windows were replaced with high efficiency vinyl windows

Removing Old Tile

Cutting New Tile

Community Members Donated and Installed Steel Railings to Make Centro Savila ADA Compliant and Accessable to All

The building received a new coat of stucco. A renovated green building!

Community members donated time to improve the landscape as part of La Plazita Institute's "Making a Difference Day".

Work in Progress

Removing Weeds

Pruning

Making a Difference

Making a Difference

Bienvenidos - Welcome

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *